Honningmuffins med hindbær
- 12 Personer
12 muffins
1 dl. | fast honning |
125 g | smør |
1.5 dl. | muscovadosukker |
3 stk. | æg |
1 stk. | økologisk citron |
1 dl. | mandel |
4 dl. | hvedemel |
1 tsk. | bagepulver |
Topping
12 spsk. | græsk yoghurt 12% |
- | En bakke hindbær |
- | akaciehonning |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Kom honning i en lille gryde og smelt den. Kom smørret i og lad det smelte.
-
3Tag fra varmen.
-
4Kom sukker og æg i en skål og pisk sammen.
-
5Riv citronskal ned i massen.
-
6Hak mandlerne helt fint og vend i.
-
7Bland hvedemel og bagepulver sammen i en skål og vend melet i æggemassen.
-
8Vend til sidst honning og smør heri.
-
9Kom dejen i 12 stålmuffinforme og sæt dem midt i ovnen.
-
10Bag muffins i ca. 12 minutter.
-
11Tag dem ud og server dem lune.
-
12Eller afkøl dem helt og top dem med yoghurt, hindbær og lidt honning.