Den milde flødesauce krydrer vi med lidt sennep og bouillon, så passer den perfekt til det saftige, lyse kyllingekød. En nem ret, som de fleste kan lide.
4 Personer
Kylling
500 g
kyllingebrystfilet
-
olie
2 dl
piskefløde
4 dl
vand
1 stk.
bouillon terning økologisk, hønse- eller grøntsagsbouillon
1 tsk.
sennep
1 stk.
citron
Tilbehør
1 bundt
broccoli
500 g
frisk pasta
ANNONCE
Sådan gør du
1
Sæt en gryde med vand over til pastaen.
2
Skær kylling i helt tynde strimler.
3
Svits i olie på en pande, uden at kødet tager farve.
4
Kom fløde, vand, bouillonterning og sennep herpå og lad simre i fem minutter.
5
Smag til med citronsaft, salt og peber.
6
Skær broccolien i små stykker og kom i en gryde. Dæk med vand og kom lidt salt heri.