Kylling i flødesauce
- 4 Personer
Kylling
500 g | kyllingebrystfilet |
- | olie |
2 dl. | piskefløde |
4 dl. | vand |
1 stk. | bouillon terning økologisk, hønse- eller grøntsagsbouillon |
1 tsk. | sennep |
1 stk. | citron |
Tilbehør
1 bundt | broccoli |
500 g | frisk pasta |
Sådan gør du
-
1Sæt en gryde med vand over til pastaen.
-
2Skær kylling i helt tynde strimler.
-
3Svits i olie på en pande, uden at kødet tager farve.
-
4Kom fløde, vand, bouillonterning og sennep herpå og lad simre i fem minutter.
-
5Smag til med citronsaft, salt og peber.
-
6Skær broccolien i små stykker og kom i en gryde. Dæk med vand og kom lidt salt heri.
-
7Lad koge al dente i cirka fire minutter.
-
8Kog pastaen efter anvisning.
-
9Server pasta med kylling, sauce og broccoli.