Spaghetti med muslinger og fennikel
AFTENSMAD

Spaghetti med muslinger og fennikel

Aftensmad på 10 minutter. Husk, at muslingerne skal sorteres både før og efter tilberedning, for de skal være levende, når de tilberedes, ellers kan du risikere at blive dårlig. 
  • 4 Personer

Ingredienser

500 g frisk pasta
1 stk. fennikel
2 dåser kogte muslinger, evt. de røgede
4 spsk. ristede pinjekerner
- olivenolie

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt en stor gryde med vand og salt over til pastaen.
  2. 2
    Skær fennikel i tynde skiver.
  3. 3
    Kom pastaen i den kogende vand.
  4. 4
    Når der mangler et minut af kogetiden, kommer du fennikel ned i gryden med pastaen.
  5. 5
    Varm muslingerne i en lille gryde med væden, der hænger ved. Afdryp.
  6. 6
    Afdryp pastaen med fennikel.
  7. 7
    Server med muslinger og pinjekerner.
  8. 8
    Dryp olivenolie henover efter smag og behag.

Tip!

Hvis du ikke er så glad for fennikels anisagtige smag, kan du bytte den ud med gulerod i tynde strimler eller rød peberfrugt.