Mandelparfait med kaffemarinerede dadler
- 4 Personer
Ingredienser
5 dl. | mandelmælk Uden sukker |
7 stk. | dadler |
150 g | mandler |
8 stk. | dadler |
3 dl. | kaffe Stærkbrygget kaffe |
Chokoladedryp
2 spsk. | kakao |
1 knsp. | vaniljepulver |
Sådan gør du
-
1Kom mandelmælk, udstenede dadler og mandler i en blender.
-
2Blend, indtil mandlerne er ganske findelte.
-
3Kom i en fryseegnet beholder og sæt i fryseren i 4-5 timer. Eller natten over.
-
4Kom de 8 udstenede dadler i en skål og hæld den varme kaffe henover. Lad stå og trække, imens parfaiten fryser.
-
5Hæld 1 deciliter af kaffen op i en lille gryde og varm op. Pisk kakaoen heri sammen med vaniljepulver.
-
6Server mandelparfaiten med dadler og chokoladedryp.