Mandelparfait med kaffemarinerede dadler
DESSERT

Mandelparfait med kaffemarinerede dadler

Forrygende dessert helt uden mejeriprodukter, men med masser af mandler og dadler i lækker forening. Psst … de kaffemarinerede dadler er også skønne som slik.
  • 4 Personer

Ingredienser

5 dl. mandelmælk Uden sukker
7 stk. dadler
150 g mandler
8 stk. dadler
3 dl. kaffe Stærkbrygget kaffe

Chokoladedryp

2 spsk. kakao
1 knsp. vaniljepulver

Sådan gør du

  1. 1
    Kom mandelmælk, udstenede dadler og mandler i en blender.
  2. 2
    Blend, indtil mandlerne er ganske findelte.
  3. 3
    Kom i en fryseegnet beholder og sæt i fryseren i 4-5 timer. Eller natten over.
  4. 4
    Kom de 8  udstenede dadler i en skål og hæld den varme kaffe henover. Lad stå og trække, imens parfaiten fryser.
  5. 5
    Hæld 1 deciliter af kaffen op i en lille gryde og varm op. Pisk kakaoen heri sammen med vaniljepulver.
  6. 6
    Server mandelparfaiten med dadler og chokoladedryp.