Citronpasta med svamp og fugl
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | kyllingelår |
2 spsk. | olivenolie |
lidt | Lidt salt og peber |
300 g | tagliatelle |
1 stk. | knoldselleri |
1 stk. | fed hvidløg |
400 g | blandede svampe Brug gerne østershatte og champignon |
1 stk. | Citron (økologisk) |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Læg kyllingen i en ildfast form, og fordel olie, salt og peber herpå. Steg kyllingen i cirka 40 minutter, til den er gennemstegt.
-
3Sæt pastavand over i en stor gryde, og kog pastaen al dente.
-
4Skær knoldselleri i mindre stykker, og svits dem møre og gyldne i smør på en pande. Vend revet hvidløg heri.
-
5Tag knoldselleri op fra panden, og svits nu svampene gyldne i smør. Smag til med salt og peber.
-
6Afdryp pastaen, vend den med stegefedt fra kyllingen, og smag til med både revet skal og saft fra citronen.
-
7Server kyllingen med et drys citrontimian og pastaen med svamp og selleri.