Citronpasta med svamp og fugl
PASTARET

Citronpasta med svamp og fugl

En forfriskende pastavariant med sprød kylling og svampe, der er svitset gyldne i smør
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. kyllingelår
2 spsk. olivenolie
lidt Lidt salt og peber
300 g tagliatelle
1 stk. knoldselleri
1 stk. fed hvidløg
400 g blandede svampe Brug gerne østershatte og champignon
1 stk. Citron (økologisk)

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader.  
  2. 2
    Læg kyllingen i en ildfast form, og fordel olie, salt og peber herpå. Steg kyllingen i cirka 40 minutter, til den er gennemstegt.   
  3. 3
    Sæt pastavand over i en stor gryde, og kog pastaen al dente.  
  4. 4
    Skær knoldselleri i mindre stykker, og svits dem møre og gyldne i smør på en pande. Vend revet hvidløg heri.  
  5. 5
    Tag knoldselleri op fra panden, og svits nu svampene gyldne i smør. Smag til med salt og peber.   
  6. 6
    Afdryp pastaen, vend den med stegefedt fra kyllingen, og smag til med både revet skal og saft fra citronen.  
  7. 7
    Server kyllingen med et drys citrontimian og pastaen med svamp og selleri.