Irene Kosiara Herbo: »Der ligger noget håb i det at spise«

Hvis du selv kunne vælge dit sidste måltid - hvad ville du så spise? Det spørgsmål kigger vi nærmere på i denne episode af Med mad i munden. Gæsten er økonoma og køkkenleder, Irene Kosiara Herbo. Hun planlægger menuen og taler med patienterne om særlige ønsker til maden på Hospice Sjælland.

Find podcasten Med Mad i Munden på Apple Podcasts  Podimo  Spotify

»Der ligger noget håb i det at spise« siger Irene Kosiara Herbo. Hun er økonoma og køkkenleder på Hospice Sjælland. Her har hun gennem snart 13 år lavet mad til syge og døende mennesker. Gennem mange år i køkkenet har hun gang på gang oplevet, hvad mad betyder for mennesker i livets sidste fase. Undervejs kommer vi forbi anekdoter om pinocchio-kugler, grøn sodavand og en livsbekræftende beretning om damernes rødvinsklub.

Lyt til podcasten i afspilleren herover - eller find den i din podcast app.

Læs mere om