Irene Kosiara Herbo: »Der ligger noget håb i det at spise«

Hvis du selv kunne vælge dit sidste måltid - hvad ville du så spise? Det spørgsmål kigger vi nærmere på i denne episode af Med mad i munden. Gæsten er økonoma og køkkenleder, Irene Kosiara Herbo. Hun planlægger menuen og taler med patienterne om særlige ønsker til maden på Hospice Sjælland. Gennem mange år i køkkenet har hun gang på gang oplevet, hvad mad betyder for mennesker i livets sidste fase. Undervejs kommer vi forbi anekdoter om pinocchio-kugler, grøn sodavand og en livsbekræftende beretning om damernes rødvinsklub.

Find Med mad i munden her: iTunes Spotify / Android / RSS

»Der ligger noget håb i det at spise« siger Irene Kosiara Herbo. Hun er økonoma og køkkenleder på Hospice Sjælland. Her har hun gennem snart 13 år lavet mad til syge og døende mennesker.

Med mad i munden er sponseret af coop.dk/MAD
- Lyt til episoden og få en kode til fri fragt (ved køb på minimum 500 kr.)

Se, hvad vi ellers skriver om: #podcast