Redaktionen anbefaler






2 citroner, helst økologiske
200 gram ingefær
50 gram gurkemeje
2-3 tsk honning
1. Skræl ingefæren og gurkemejen og skær dem i småstykker
2. Skyl citronen og skær den i skiver
3. Lad ingefæren, gurkemejen og citronen koge i 45 minutter
4. Lad den trække og køle af
5. Si derefter væsken fra og tilføj 2-3 tsk honning. Du kan tilføje mere, hvis du ønsker den sødere
6. Sæt på køl og servér
2 citroner, helst økologiske
200 gram ingefær
2 æbler, gerne økologiske
Evt. honning, hvis du ønsker det
1. Skræl ingefæren og skær dem i småstykker
2. Fjern kernehuset og skær æblerne i småstykker
2. Skyl citronen og skær den i skiver
3. Lad ingefæren, æblerne og citronerne koge i 45 minutter
4. Si væsken fra, og lad den trække og køle af
6. Sæt på køl og servér
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10