Et hav af muligheder - 4 opskrifter med fisk Danskerne køber mere fersk fisk end tidligere. Samvirke iler med 4 friskfangede opskrifter på stegt torsk, bagt laks, rødspætteruller og fisk i fad. 1/4 Forrige Næste Fisk i fad Du skal bare ordne grøntsagerne, lægge fisk og grøntsager i lag og pensle med olie. Resten klarer ovnen på 40 minutter. Se opskriften 2/4 Forrige Næste Rødspætteruller en papilotte En papilotte betyder, at man pakker fisk eller kød ind i bagepapir. Det holder på den gode smag. Server med groft brød. Se opskriften 3/4 Forrige Næste Stegt torsk med grønkål og pasta Vend pastaen i saucen sammen med grønkål og lad det simre lidt. Lækkert med revet citronskal over Se opskriften 4/4 Forrige Næste Saftig bagt laks med sesam og soya Med hakkede forårsløg, korander, peanuts og dip Se opskriften 4/4 Forrige Næste Se, hvad vi ellers skriver om: #fisk, #opskrifter og #aftensmad
1/4 Forrige Næste Fisk i fad Du skal bare ordne grøntsagerne, lægge fisk og grøntsager i lag og pensle med olie. Resten klarer ovnen på 40 minutter. Se opskriften
2/4 Forrige Næste Rødspætteruller en papilotte En papilotte betyder, at man pakker fisk eller kød ind i bagepapir. Det holder på den gode smag. Server med groft brød. Se opskriften
3/4 Forrige Næste Stegt torsk med grønkål og pasta Vend pastaen i saucen sammen med grønkål og lad det simre lidt. Lækkert med revet citronskal over Se opskriften
4/4 Forrige Næste Saftig bagt laks med sesam og soya Med hakkede forårsløg, korander, peanuts og dip Se opskriften