Redaktionen anbefaler






Piskefløde og pærer er nogle af de fødevarer, der med fordel kan bruges sammen med lakrids i mad
Lakrids i maden er populært på restauranterne og hjemme i køkkenerne.
Det er ikke svært at bruge lakrids i mad, mange ingredienser smager nemlig godt sammen med lakrids.
Her får du en liste på 13 fødevarer, du roligt kan blande med lakrids.
1. Pære
2. Æble
3. Citrusfrugter
4. Røde bær for eksempel hindbær og aronia
5. Kål (blomkål, spidskål, rødkål)
6. Mandler
7. Vanilje
8. Chili
9. Ikke-syrnede mælkeprodukter f. eks. fløde
10. Kokos
11. Laks
12. Agurk
13. Chokolade
Samvirke.dk har fået listen af fødevarestuderende Mia Irene Kristensen og Jacob Damgaard
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10