Redaktionen anbefaler






2 spsk. | smør |
4 spsk. | olivenolie |
3 stk. | løg , gule |
2 fed | hvidløg |
1.2 kg | lammekød i store tern, bov eller kølle er velegnet |
2 dl | hvidvin gerne en fed og frugtig én af slagsen |
2 dl | kalvefond eller hønsefond |
2 stænger | kanel |
1 stk. | stjerneanis |
5 stk. | hele kardemommekapsler |
3 stk. | laurbærblade |
1 stk. | appelsin usprøjtet (2 store skræller fra 1 usprøjtet appelsin) |
1 stk. | appelsin uden skræl |
1 håndfuld | tørrede abrikoser eller sultanarosiner |
5 kviste | timian |
1 stk. | hokkaido græskar eller 1 butternut-græskar |
1 tsk. | flagesalt |
lidt | friskkværnet peber |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10