Sursød tomatsalat med vandmelon

Næsten italiensk tapas serveret med grillede majs og pølser. Gør smagen spids og skarp med wasabi.
Sursød tomatsalat med vandmelon
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk tomater Store
1 tsk. fint salt
2 tsk. sukker
2 tsk. risvineddike
1 spsk. løg Revet
1 stk. vandmelon Skær en båd af vandmelonen og brud den
800 g krydrede pølser
4 stk majskolbe
lidt smør
1 knsp. wasabi

Sådan gør du

  1. 1.Skær tomaterne i tern, og vend dem med salt i en skål.Lad dem stå i 15 minutter.   
  2. 2.Skyl saltet fra, og afdryp dem helt.   
  3. 3.Kom sukker, eddike, løg og wasabi i en skål, og vend blandingen med tomater.  
  4. 4.Skær melon i tern, og vend dem i, lige før I skal spise.   
  5. 5.Gril pølserne og majsen, og server dem med lidt smør.   
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #hovedret