Sursød tomatsalat med vandmelon
Næsten italiensk tapas serveret med grillede majs og pølser. Gør smagen spids og skarp med wasabi.

- 4 Personer
Ingredienser
4 stk | tomater Store |
1 tsk. | fint salt |
2 tsk. | sukker |
2 tsk. | risvineddike |
1 spsk. | løg Revet |
1 stk. | vandmelon Skær en båd af vandmelonen og brud den |
800 g | krydrede pølser |
4 stk | majskolbe |
lidt | smør |
1 knsp. | wasabi |
Sådan gør du
- 1.Skær tomaterne i tern, og vend dem med salt i en skål.Lad dem stå i 15 minutter.
- 2.Skyl saltet fra, og afdryp dem helt.
- 3.Kom sukker, eddike, løg og wasabi i en skål, og vend blandingen med tomater.
- 4.Skær melon i tern, og vend dem i, lige før I skal spise.
- 5.Gril pølserne og majsen, og server dem med lidt smør.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #hovedret