Annoncørbetalt indhold fra Bornholmergrisen
Stegt medister med cremet salat af grønkål, rødkål og granatæblekerner
HURTIG AFTENSMAD

Stegt medister med cremet salat af grønkål, rødkål og granatæblekerner

Sovs og kartofler er skiftet ud med blandt andet kål, granatæble og græskarkerner, som spiller godt sammen med den stegte medister. Opskriften er sponsoreret af Bornholmergrisen og udviklet af Danish Crown.  
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk medister , Bornholmergrisen
40 g smør
4 spsk. neutral olie

Cremet salat:

120 g grønkål
300 g rødkål
1 spsk. olivenolie
1 dl. revet parmesan
3 spsk. hakkede kapers
1 dl. cremefraiche
1 spsk. dijonsennep
1 dl. mayonnaise
0.5 tsk. friskkværnet sort peber
1 dl. granatæblekerner
2 spsk. ristede græskarkerner
1 håndfuld kørvel
1 dl. grov sennep

Sådan gør du

  1. 1
    Tør medisteren godt af med køkkenrulle.
  2. 2
    Steg medisteren i to små stegepander med smør og olie, på lav varme i cirka 15-20 minutter, eller indtil de er helt gennemstegte. Skær medisteren i mindre stykker.
  3. 3
    Pil kernerne ud af granatæblet, og læg dem i en skål til senere.
  4. 4
    Skær rødkål fint og grønkål groft. Bland med olivenolie, og kram kålen godt, så den falder lidt sammen.
  5. 5
    Riv parmesan fint, og hak kapers groft.
  6. 6
    Rør parmesan, kapers, cremefraiche, sennep og mayonnaise sammen. Smag til med sort peber.
  7. 7
    Bland kålen med den cremede parmesanblanding.
  8. 8
    Anret tallerkner med medister og server sammen med salaten. Top med granatæblekerner, ristede græskarkerner og kørvel. Servér gerne med grov sennep til.