Stegt medister med cremet salat af grønkål, rødkål og granatæblekerner
Sovs og kartofler er skiftet ud med blandt andet kål, granatæble og græskarkerner, som spiller godt sammen med den stegte medister. Opskriften er sponsoreret af Bornholmergrisen og udviklet af Danish Crown.
4 Personer
Ingredienser
2 stk.
medister , Bornholmergrisen
40 g
smør
4 spsk.
neutral olie
Cremet salat:
120 g
grønkål
300 g
rødkål
1 spsk.
olivenolie
1 dl.
revet parmesan
3 spsk.
hakkede kapers
1 dl.
cremefraiche
1 spsk.
dijonsennep
1 dl.
mayonnaise
0.5 tsk.
friskkværnet sort peber
1 dl.
granatæblekerner
2 spsk.
ristede græskarkerner
1 håndfuld
kørvel
1 dl.
grov sennep
ANNONCE
Sådan gør du
1
Tør medisteren godt af med køkkenrulle.
2
Steg medisteren i to små stegepander
med smør og olie, på lav varme i cirka 15-20
minutter, eller indtil de er helt gennemstegte.
Skær medisteren i mindre stykker.
3
Pil kernerne ud af granatæblet, og læg dem i en skål til senere.
4
Skær rødkål fint og grønkål groft. Bland med
olivenolie, og kram kålen godt, så den falder
lidt sammen.
5
Riv parmesan fint, og hak kapers groft.
6
Rør parmesan, kapers, cremefraiche, sennep
og mayonnaise sammen. Smag til med
sort peber.
7
Bland kålen med den cremede parmesanblanding.
8
Anret tallerkner med medister og server sammen med salaten. Top med granatæblekerner, ristede græskarkerner og
kørvel. Servér gerne med grov sennep til.