Sprød nakkekam med nudler

Glem alt om almindelig rasp. Japansk panko er virkelig lækkert og sprødt og smager fantastisk om den møre nakkekam. Panko-rasp er heldigvis ikke længere en sjældenhed, så kig eller spørg efter det i din Coop-butik.
Sprød nakkekam med nudler
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk nakkekoteletter
- salt og peber
2 dl. hvedemel
1 stk. æg
3 dl. panko-rasp
- olie til stegning
1 stk. romanescokål
1 håndfuld haricots verts
- sesamfrø
250 g fuldkornsnudler
5 spsk. sojasauce
2 tsk. sukker
1 tsk. risvineddike
1 spsk. ristede sesamfrø

Sådan gør du

  1. 1.Bank koteletterne tynde, og krydr med salt og peber.
  2. 2.Lav en tallerken med hvedemel, en dyb tallerken med letpisket æg og en tallerken med rasp klar.
  3. 3.Kom en god sjat olie på panden.
  4. 4.Vend kødet i mel, så i æg og så i rasp, og steg kødet gyldent på begge sider.
  5. 5.Del kålen i mindre buketter, og kog al dente i letsaltet vand i cirka tre til fire minutter.
  6. 6.Kog haricots verts i samme vand i lige så lang tid. Afdryp grøntsagerne.
  7. 7.Tilbered nudler efter anvisning.
  8. 8.Bland soja med sukker og risvineddike i en skål.
  9. 9.Server de sprøde kødstykker med grøntsager og nudler.
  10. 10.Drys sesamfrø henover, og sæt sojasauce på bordet til dryp.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad