Sprød nakkekam med nudler
AFTENSMAD

Sprød nakkekam med nudler

Glem alt om almindelig rasp. Japansk panko er virkelig lækkert og sprødt og smager fantastisk om den møre nakkekam. Panko-rasp er heldigvis ikke længere en sjældenhed, så kig eller spørg efter det i din Coop-butik.
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk nakkekoteletter
- salt og peber
2 dl. hvedemel
1 stk. æg
3 dl. panko-rasp
- olie til stegning
1 stk. romanescokål
1 håndfuld haricots verts
- sesamfrø
250 g fuldkornsnudler
5 spsk. sojasauce
2 tsk. sukker
1 tsk. risvineddike
1 spsk. ristede sesamfrø

Sådan gør du

  1. 1
    Bank koteletterne tynde, og krydr med salt og peber.
  2. 2
    Lav en tallerken med hvedemel, en dyb tallerken med letpisket æg og en tallerken med rasp klar.
  3. 3
    Kom en god sjat olie på panden.
  4. 4
    Vend kødet i mel, så i æg og så i rasp, og steg kødet gyldent på begge sider.
  5. 5
    Del kålen i mindre buketter, og kog al dente i letsaltet vand i cirka tre til fire minutter.
  6. 6
    Kog haricots verts i samme vand i lige så lang tid. Afdryp grøntsagerne.
  7. 7
    Tilbered nudler efter anvisning.
  8. 8
    Bland soja med sukker og risvineddike i en skål.
  9. 9
    Server de sprøde kødstykker med grøntsager og nudler.
  10. 10
    Drys sesamfrø henover, og sæt sojasauce på bordet til dryp.