Sprød nakkekam med nudler
Glem alt om almindelig rasp. Japansk panko er virkelig lækkert og sprødt og smager fantastisk om den møre nakkekam. Panko-rasp er heldigvis ikke længere en sjældenhed, så kig eller spørg efter det i din Coop-butik.

- 4 Personer
Ingredienser
4 stk | nakkekoteletter |
- | salt og peber |
2 dl. | hvedemel |
1 stk. | æg |
3 dl. | panko-rasp |
- | olie til stegning |
1 stk. | romanescokål |
1 håndfuld | haricots verts |
- | sesamfrø |
250 g | fuldkornsnudler |
5 spsk. | sojasauce |
2 tsk. | sukker |
1 tsk. | risvineddike |
1 spsk. | ristede sesamfrø |
Sådan gør du
- 1.Bank koteletterne tynde, og krydr med salt og peber.
- 2.Lav en tallerken med hvedemel, en dyb tallerken med letpisket æg og en tallerken med rasp klar.
- 3.Kom en god sjat olie på panden.
- 4.Vend kødet i mel, så i æg og så i rasp, og steg kødet gyldent på begge sider.
- 5.Del kålen i mindre buketter, og kog al dente i letsaltet vand i cirka tre til fire minutter.
- 6.Kog haricots verts i samme vand i lige så lang tid. Afdryp grøntsagerne.
- 7.Tilbered nudler efter anvisning.
- 8.Bland soja med sukker og risvineddike i en skål.
- 9.Server de sprøde kødstykker med grøntsager og nudler.
- 10.Drys sesamfrø henover, og sæt sojasauce på bordet til dryp.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad