Solskinsgranola med hyben
- 4 Personer
- 120 Minutes
Ingredienser
30 g | kokosolie |
30 g | mandler |
50 g | havregryn |
50 g | kokosmel |
1 tsk. | vaniljepulver |
40 g | ahornsirup |
110 g | hyben rengjort og fri for kerner |
2 stk | revet skal af økologisk appelsin |
Sådan gør du
-
1Smelt kokosolien i en gryde.
-
2Hak mandlerne groft, og bland dem i en skål sammen med havregryn, kokosmel, vaniljepulver, ahornsirup og kokosolien.
-
3Mas hyben og revet appelsinskal let sammen med en gaffel i en anden skål, og bland det herefter med de øvrige ingredienser, dog uden at ælte det for meget sammen.
-
4Spred massen ud, så den ligger i klumper på en bageplade belagt med bagepapir. Bag den i ovnen ved 100 °C i ca. 1,5-2 timer, indtil den er tør og let sprød.
-
5Lad den herefter køle af. Når den er kold, bliver den mere sprød. Knæk evt. store stykker i mindre. Opbevar granolaen i en lukket beholder ved stuetemperatur.