Skidne æg
- 4 Personer
Ingredienser
8 stk. | æg |
50 g | smør |
3 spsk. | . hvedemel |
- | Ca. 5 dl sødmælk |
2 spsk. | grov sennep |
- | salt og peber |
- | Evt. lidt snaps |
2 spsk. | friskklippet purløg og karse |
- | rugbrød |
Sådan gør du
-
1Smelt smørret i en gryde, uden at det brunes.
-
2Tag gryden fra varmen og kom melet heri.
-
3Rør godt rundt, så melet blander sig helt med smørret.
-
4Sæt gryden tilbage på varmen, og hæld 2 dl mælk heri.
-
5Rør godt rundt, så der ikke dannes klumper.
-
6Hæld resten af mælken i under omrøring.
-
7Lad saucen simre i 5-6 minutter under omrøring.
-
8Smag saucen til med sennep, salt og peber og lidt snaps.
-
9Drys friskklippet purløg og karse udover og server med ristet rugbrød