Rå wrap
- 2 Personer
Ingredienser
4 stk. | gulerødder |
0.5 stk. | lille rødkål |
0.5 stk. | agurk |
1 stk. | peberfrugt |
- | frisk mynte |
300 g | tofu |
6 blade | savojkål |
2 spsk. | hoisinsauce |
0.5 spsk. | olie til stegning |
Dip
1 spsk. | peanutbutter |
1 spsk. | tahini |
2 spsk. | soja |
1 tsk. | rød karrypasta |
1 spsk. | citronsaft |
- | lidt vand |
Sådan gør du
-
1Skær gulerødder, rødkål, agurk, peberfrugt og mynte i strimler. Skær tofuen i lange strimler a ca. 1-2 cm’s tykkelse. Kom tofu på panden sammen med hoisinsauce, og steg strimlerne ved middel varme. Vend strimlerne et par gange undervejs, og skru helt ned efter cirka 10 minutter. Lad tofustrimlerne køle af.
-
2Rør peanutbutter, tahin, soja, karrypasta og citronsaft sammen. Tilsæt vand, til dressingen har en konsistens, som du kan lide. Skyl bladene fra savojkålen, og tør dem i et viskestykke. Fold grøntsager, tofustykker og mynte ind i hvert kålblad. De skal foldes lidt stramt. Server kålwraps med dip til.