Rå marinerede asparges med kylling i parmaskinke
FROKOST

Rå marinerede asparges med kylling i parmaskinke

Asparges og kylling er som to alen af et stykke. Vi kender kombinationen i den klassiske tartelet, men lader her begge råvarer fylde godt på tallerkenen sammen med sprød parmaskinke og blød pasta.
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. kyllingbryster
8 skiver parma skinke
lidt olie
lidt smør
250 g grønne asparges
1 tsk. fint salt
1 spsk. olivenolie
lidt citronsaft
200 g pasta
lidt hakket persille
lidt skal af økologisk citron

Sådan gør du

  1. 1
    Skær kyllingebrysterne lige over og læg en foldet skive skinke på hvert stykke kylling. Luk med tandstikkere. Gennemsteg i olie og smør på en pande i alt cirka 10 minutter.
  2. 2
    Knæk den trævlede rod fra og skær resten af aspargesen i helt tynde skiver.  
  3. 3
    Vend dem med salt. Skyl saltet fra og afdryp. Vend med olie og citronsaft.
  4. 4
    Kog pastaen og server med kylling og sky fra panden på en bund af asparges. Drys persille og lidt revet citronskal på.