Rå marinerede asparges med kylling i parmaskinke

Asparges og kylling er som to alen af et stykke. Vi kender kombinationen i den klassiske tartelet, men lader her begge råvarer fylde godt på tallerkenen sammen med sprød parmaskinke og blød pasta.
Rå marinerede asparges med kylling i parmaskinke
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk kyllingbryster
8 skiver parma skinke
lidt olie
lidt smør
250 g grønne asparges
1 tsk. fint salt
1 spsk. olivenolie
lidt citronsaft
200 g pasta
lidt hakket persille
lidt skal af økologisk citron

Sådan gør du

  1. 1.Skær kyllingebrysterne lige over og læg en foldet skive skinke på hvert stykke kylling. Luk med tandstikkere. Gennemsteg i olie og smør på en pande i alt cirka 10 minutter.
  2. 2.Knæk den trævlede rod fra og skær resten af aspargesen i helt tynde skiver.  
  3. 3.Vend dem med salt. Skyl saltet fra og afdryp. Vend med olie og citronsaft.
  4. 4.Kog pastaen og server med kylling og sky fra panden på en bund af asparges. Drys persille og lidt revet citronskal på.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost