Asparges og kylling er som to alen af et stykke. Vi kender kombinationen i den klassiske tartelet, men lader her begge råvarer fylde godt på tallerkenen sammen med sprød parmaskinke og blød pasta.
4 Personer
Ingredienser
4 stk.
kyllingebryster
8 skiver
parma skinke
lidt
olie
lidt
smør
250 g
grønne asparges
1 tsk.
fint salt
1 spsk.
olivenolie
lidt
citronsaft
200 g
pasta
lidt
hakket persille
lidt
skal af økologisk citron
ANNONCE
Sådan gør du
1
Skær kyllingebrysterne lige over og læg en foldet skive skinke på hvert stykke kylling. Luk med tandstikkere. Gennemsteg i olie og smør på en pande i alt cirka 10 minutter.
2
Knæk den trævlede rod fra og skær resten af aspargesen i helt tynde skiver.
3
Vend dem med salt. Skyl saltet fra og afdryp. Vend med olie og citronsaft.
4
Kog pastaen og server med kylling og sky fra panden på en bund af asparges. Drys persille og lidt revet citronskal på.