Rå marinerede asparges med kylling i parmaskinke
Asparges og kylling er som to alen af et stykke. Vi kender kombinationen i den klassiske tartelet, men lader her begge råvarer fylde godt på tallerkenen sammen med sprød parmaskinke og blød pasta.

- 4 Personer
Ingredienser
4 stk | kyllingbryster |
8 skiver | parma skinke |
lidt | olie |
lidt | smør |
250 g | grønne asparges |
1 tsk. | fint salt |
1 spsk. | olivenolie |
lidt | citronsaft |
200 g | pasta |
lidt | hakket persille |
lidt | skal af økologisk citron |
Sådan gør du
- 1.Skær kyllingebrysterne lige over og læg en foldet skive skinke på hvert stykke kylling. Luk med tandstikkere. Gennemsteg i olie og smør på en pande i alt cirka 10 minutter.
- 2.Knæk den trævlede rod fra og skær resten af aspargesen i helt tynde skiver.
- 3.Vend dem med salt. Skyl saltet fra og afdryp. Vend med olie og citronsaft.
- 4.Kog pastaen og server med kylling og sky fra panden på en bund af asparges. Drys persille og lidt revet citronskal på.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost og #passer til sæsonen