Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
350 g | linguini eller spaghetti |
1 spsk. | smør |
2 stk | løg, finthakkede |
2 fed | hvidløg, finthakket |
- | bladene af 4-6 kviste frisk timian |
300 g | blandede svampe (f.eks. bøgehatte, kejserhatte eller champignon) |
4 stk | æggeblommer, evt. pasteuriserede |
3 spsk. | mascapone (italiensk friskost) eller cremefraiche 38% |
150 g | revet pecorino- eller parmesanost |
- | salt og peber |
Vil du have mere svampesmag, så tilsæt 1 spsk. finthakkede tørrede svampe i pkt .2 eller lidt trøffelolie i pkt. 3.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10