Lækre Curry sliders

Små burgere med nem karryketchup. Burgerbollerne til disse sliders behøver du ikke lave selv, dem kan du finde i supermarkedet og spare tid.
Lækre Curry sliders
  • 4 Personer
  • 45 Minutes

Ingredienser

1 kg nakkefileter
- salt og peber
2 dl. karryketchup på flaske
dåse Flåede hakkede tomater
1 stk. slidersbrød  eller burgerboller
stk. agurk
2 stk salatløg
- et par stilke dild
- karry

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2.Drys kødet med salt og peber. Læg det i en ildfast form. Brun kødet i 15 minutter. Skru ned til 150 grader, og steg, indtil centrumtemperatur er 80 grader. Kig efter 2 timer.
  3. 3.Kom ketchup i en skål. Afdryp tomat fra dåse, og vend tomatstykker i ketchuppen.
  4. 4.Lun bollerne.
  5. 5.Skær agurk, løg og kød i skiver, og fyld bollerne.
  6. 6.Drys karry henover, og server.

Tip!

Der er ingen standardopskrift på karry, men blandingen er typisk med gurkemeje, cayennepeber, koriander, hvid peber, muskat m.m.

Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #passer til sæsonen, #scoremiddag og #burger