Lækre Curry sliders
Små burgere med nem karryketchup. Burgerbollerne til disse sliders behøver du ikke lave selv, dem kan du finde i supermarkedet og spare tid.

- 4 Personer
- 45 Minutes
Ingredienser
1 kg | nakkefileter |
- | salt og peber |
2 dl. | karryketchup på flaske |
dåse | Flåede hakkede tomater |
1 stk. | slidersbrød eller burgerboller |
stk. | agurk |
2 stk | salatløg |
- | et par stilke dild |
- | karry |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 225 grader.
- 2.Drys kødet med salt og peber. Læg det i en ildfast form. Brun kødet i 15 minutter. Skru ned til 150 grader, og steg, indtil centrumtemperatur er 80 grader. Kig efter 2 timer.
- 3.Kom ketchup i en skål. Afdryp tomat fra dåse, og vend tomatstykker i ketchuppen.
- 4.Lun bollerne.
- 5.Skær agurk, løg og kød i skiver, og fyld bollerne.
- 6.Drys karry henover, og server.
Tip!
Der er ingen standardopskrift på karry, men blandingen er typisk med gurkemeje, cayennepeber, koriander, hvid peber, muskat m.m.