Kylling i kålwok
- 4 Personer
Ingredienser
500 g | Kyllingebryst |
4 spsk. | majsstivelse |
lidt | salt og lidt peber |
5 spsk. | neutral olie |
3 cm | frisk ingefær |
2 fed | hvidløg |
1 stk. | frisk chili i tynde skiver |
3 stk. | porrer i skiver |
1 stk. | romanescokål Gerne et stort |
2 tsk. | sesamolie |
2 spsk. | sesamfrø |
1 stk. | lime Brug saften fra 0,5 til 1 lime |
Tilbehør
- | kogte nudler (f.eks. risnudler) |
- | sojasauce |
- | frisk koriander |
Sådan gør du
-
1Skær hvert kyllingebryst i 4-5 skiver. Bland maizena med salt og peber. Vend hver skive kylling i maizena.
-
2Varm halvdelen af olien i en wok, og steg kyllingen gylden over høj varme i ca. 2 min. på hver side.
-
3Tag Kyllingen og sæt den til side. Hæld resten af olien i panden og tilsæt ingefær, hvidløg, chili, porrer og kål. Steg det gyldent over høj varme i 3-4 min., til grøntsagerne er møre på overfladen, men stadig har bid.
-
4Vend sesamolie, sesamfrø, limesaft og kyllingestykkerne i. Smag til.
-
5Server straks sammen med kogte nudler, frisk koriander og sojasauce.