Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
500 g | Kyllingebryst |
4 spsk. | majsstivelse |
lidt | salt og lidt peber |
5 spsk. | neutral olie |
3 cm | frisk ingefær |
2 fed | hvidløg |
1 stk. | frisk chili i tynde skiver |
3 stk | porrer i skiver |
1 stk. | romanescokål Gerne et stort |
2 tsk. | sesamolie |
2 spsk. | sesamfrø |
1 stk. | lime Brug saften fra 0,5 til 1 lime |
- | kogte nudler (f.eks. risnudler) |
- | sojasauce |
- | frisk koriander |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10