Krydret oksetatar
FROKOST

Krydret oksetatar

En maskulin tatar med masser af power på smagen - du styrer selv, hvor stærk og krydret den skal være. Server den med sprødt brød og et friskt squeeze lime!
  • 2 Personer

Ingredienser

200 g okseklump helt friskt - spørg gerne slagteren
2 stk. forårsløg
2 tsk. spidskommen
1 tsk. stødt koriander
1 fed hvidløg, revet
- tabasco efter smag
- frisk koriander
2 spsk. olie

Sådan gør du

  1. 1
    Skær oksekødet i skiver, dernæst i strimler og hak det til sidst groft (smag gerne på det, for at tjekke konsistensen).
  2. 2
    Hak forårsløg fint og vend det i kødet sammen med de andre ingredienser. Smag til med salt, peber og de andre ingredienser. Det er vigtigt at bruge tid på tilsmagningen, da tataren ellers nemt bliver flad og kedelig.
  3. 3
    Lad tataren trække 10 minutter inden servering. Pynt med urter og server.
  4. 4
    Servering: Friske urter, sprøde nachos, moden avocado og limebåde.

Tip!

Brug evt. hvid fisk eller kammuslinger i stedet for oksekød.