Krydret oksetatar
- 2 Personer
Ingredienser
200 g | okseklump helt friskt - spørg gerne slagteren |
2 stk. | forårsløg |
2 tsk. | spidskommen |
1 tsk. | stødt koriander |
1 fed | hvidløg, revet |
- | tabasco efter smag |
- | frisk koriander |
2 spsk. | olie |
Sådan gør du
-
1Skær oksekødet i skiver, dernæst i strimler og hak det til sidst groft (smag gerne på det, for at tjekke konsistensen).
-
2Hak forårsløg fint og vend det i kødet sammen med de andre ingredienser. Smag til med salt, peber og de andre ingredienser. Det er vigtigt at bruge tid på tilsmagningen, da tataren ellers nemt bliver flad og kedelig.
-
3Lad tataren trække 10 minutter inden servering. Pynt med urter og server.
-
4Servering: Friske urter, sprøde nachos, moden avocado og limebåde.
Tip!
Brug evt. hvid fisk eller kammuslinger i stedet for oksekød.