Krydret flanksteak til sommerens grillhygge

Krydret flanksteak til sommerens grillhygge

Flanksteak af irsk oksekød er en fremragende og velsmagende udskæring til alverdens marinadekombinationer - og et sikkert hit til sommerens grillhygge med familie og venner. Prøv den f.eks. med krydret marinade i skønne tortillawraps med salat eller til en hjemmelavet kartoffelsalat med friske nye kartofler. Opskriften er udviklet af Bord Bia
  • 0 Personer

Ingredienser

1 stk. flanksteak
- lime
1 dl olivenolie
2 fed hvidløg
0.5 spsk. spidskommen
1 stk. grøn chili , uden kerner
2 spsk. Friske koriander
- salt
- peber


Sådan gør du

  1. 1
    Hak chilien fint. Skyl og snit korianderne.
  2. 2
    Bland ingredienserne til marinaden i en skål, læg kødet i en dyb tallerken og hæld marinaden over.
  3. 3
    Dæk kødet med husholdningsfilm og lad det marinere i køleskabet i mindst en time, men gerne længere.