Flanksteak af irsk oksekød er en fremragende og velsmagende udskæring til alverdens marinadekombinationer - og et sikkert hit til sommerens grillhygge med familie og venner. Prøv den f.eks. med krydret marinade i skønne tortillawraps med salat eller til en hjemmelavet kartoffelsalat med friske nye kartofler. Opskriften er udviklet af Bord Bia
0 Personer
Ingredienser
1 stk.
flanksteak
-
lime
1 dl
olivenolie
2 fed
hvidløg
0.5 spsk.
spidskommen
1 stk.
grøn chili , uden kerner
2 spsk.
Friske koriander
-
salt
-
peber
ANNONCE
Sådan gør du
1
Hak chilien fint. Skyl og snit korianderne.
2
Bland ingredienserne til marinaden i en skål, læg kødet i en dyb tallerken og hæld marinaden over.
3
Dæk kødet med husholdningsfilm og lad det marinere i køleskabet i mindst en time, men gerne længere.