Kartoffelsuppe med trøffelolie og lidt laks
AFTENSMAD

Kartoffelsuppe med trøffelolie og lidt laks

Kartoffelsuppe er vintermad med stort V. Pep suppen op med dyrebar trøffelolie og top med mættende laks, hvis du vil prøve noget nyt. 
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. porrer
1 stk. knoldselleri
4 stk. kartofler
l. grønsagsbouillon
1 dl. piske-fløde
- salt og peber
250 g laksefilet
- olie
- trøffelolie

Sådan gør du

  1. 1
    Skær porrerne i skiver, og svits dem i olie i en gryde.
  2. 2
    Skær knoldselleri og kartofler i tern.
  3. 3
    Kom grønsagerne i gryden sammen med bouillon og fløde.
  4. 4
    Kog grøntsagerne møre under låg i ca. 20 min.
  5. 5
    Blend suppen cremet og lind.
  6. 6
    Tilføj vand indtil konsistensen er passende.
  7. 7
    Smag suppen til med salt og peber.
  8. 8
    Steg laksen godt på begge sider i alt 5-6 minutter.
  9. 9
    Skær laksen i mindre stykker, og server den på toppen af suppen.
  10. 10
    Dryp lidt trøffelolie over, og server med et drys urter.