Kartoffelsuppe med appelsin
AFTENSMAD

Kartoffelsuppe med appelsin

Kartoffelsuppe med et twist. Du kan også rive lidt økologisk appelsinskræl over suppen ved servering.
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk. løg
2 fed hvidløg
- olie
8 stk. kartofler
1 l vand
2 stilke timian
2 stk. terninger økologisk bouillon, høns eller grøntsag
6 spsk. gule ærter
2 stk. appelsiner
- peber

Sådan gør du

  1. 1
    Hak løg og hvidløg og svits i olie i en gryde.
  2. 2
    Skrub kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
  3. 3
    Svits med løgene og hæld vand og timian herpå.
  4. 4
    Læg låg på og lad grøntsagerne simre i 10 minutter.
  5. 5
    Kom nu bouillonterninger og Møllerens gule ærter i og lad det hele simre i 10 minutter mere.
  6. 6
    Tag stilkene op, og blend suppen med en stavblender i gryden.
  7. 7
    Smag til med saften fra en appelsin og evt. lidt revet skal. Husk peber.

Tip!

En lille sjat piskefløde klæder suppen