Kartoffelskrælchips med røget mayodip
- 0 Personer
Ingredienser
1.5 kg | kartoffelskræl fra 1-1,5 kg kartofler |
5 spsk. | olivenolie |
1 tsk. | havsalt (strøget) |
Mayo
0.5 dl. | mayonnaise |
1 spsk. | cremefraiche evt. yoghurt |
0.5 tsk. | sød paprika |
1 knsp. | røget paprika |
1 spsk. | ketchup |
lidt | hvidløgspulver |
lidt | salt |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 200 grader.
-
2Bland alle ingredienserne til mayodippen sammen og smag til med mere syre, salt eller sødt (ketchup).
-
3Vend kartoffelskrællerne grundigt med olie og salt og spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag skrællerne i 6-8 minutter, til de er gyldenbrune. Lad dem køle af, før de serveres, evt. i et kaffefilter som et kræmmerhus. De er bedst med det samme.