Hønsesalat med frisk pære, svampe og sennep
- 4 Personer
Ingredienser
150 g | blandede svampe svampe, f.eks. kejserhatte og markchampignon |
0.5 spsk. | smør , til stegning |
2 spsk. | mayonnaise |
3 spsk. | cremefraiche 18% |
2 tsk. | dijonsennep |
2 tsk. | hakket kapers (kan udelades) |
- | salt |
- | peber |
1 stilk | bladselleri |
1 stk. | sprød pære |
175 g | kylling kogt eller stegt |
- | frisk kørvel , estragon eller løvstikke, hakket |
- | Tilbehør : Brød, f.eks. rugbrød, sandwichboller eller bagels |
Sådan gør du
-
1Skær svampene i mundrette tern. Smelt smørret på en pande over middel varme. Steg svampene i smørret, til al væsken er dampet fra, og svampene er gyldne. Smag til med salt og peber. Lad svampene køle helt af på en tallerken.
-
2Rør imens dressingen sammen i bunden af en stor skål. Bland mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep og kapers. Smag til med ekstra sennep, salt og peber.
-
3Skær bladselleri og pære i små tern og vend dem i dressingen sammen med de afkølede svampe og kylling.
-
4Smag salaten til med salt, peber og friske krydderurter. Server salaten med godt brød.