Hjemmelavede kanelrosiner
SNACKS OG TILBEHøR

Hjemmelavede kanelrosiner

Tør selv druer til rosiner, som bliver særligt saftige. Du kan krydre dem med kanel eller eventuelt lakrids. Lav gerne en ekstra smuk blanding af grønne og blå druer.
  • 4 Personer

Ingredienser

500 g vindrue
2 tsk. nøddeolie eller neutral olie
1 tsk. stødt kanel

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 85C/70C varmluft.
  2. 2
    Vend vindruerne med olie og kanel, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  3. 3
    Sæt druerne i ovnen og lad dem tørre i 7-10 timer til de er tørre, men stadig saftige.
  4. 4
    Lad rosinerne køle af inden servering.

Tip!

Prøv med andre krydderier f.eks. stødt ingefær, kardemomme eller lakrids.