Gulerodssalat med radiser, sukkerærter og ingefær
- 0 Personer
Ingredienser
300 g | gulerødder |
100 g | radiser |
75 g | sukkerærter |
2 spsk. | sesamfrø eller poppede vilde ris |
1 potte | kørvel |
Ingefærdressing
2 stk. | limefrugter (usprøjtede) saft og fintrevet skal |
2 tsk. | fintrevet ingefær , efter smag og styrke |
2 spsk. | sød chilisauce |
lidt | flagesalt |
Sådan gør du
-
1Rens og snit grøntsagerne og fordel dem på et fad.
-
2Rist sesamfrøene gyldne på en pande ved middel varme og lad dem køle af.
-
3Pisk limesaft og -skal sammen med ingefær, chilisauce og lidt salt til en ensartet konsistens.
-
4Smag dressingen godt til.
-
5Dryp dressingen over salaten og drys med ristede sesamfrø og plukket kørvel.