Grøntsagschips
Lækre, sprøde kålchips som er smukke på bordet og falder i både de store og små mundes smag.

- 4 Personer
Ingredienser
1 l. | små grønkålsblade, rensede og tørrede |
1 spsk. | olivenolie eller sesamolie |
- | lidt karry, hvidløgspulver, tandoori eller en skefuld teriyaki sauce |
1 tsk. | fint salt |
Sådan gør du
- 1.Tænd ovnen på 165 / 150 grader varmluft.
- 2.Bland kålbladene med olie med hænderne, så olien bliver nærmest masseret ind i kålbladene. Læg bladene på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med de ønskede krydderier. Det er vigtigt, at de ligger bredt godt ud og ikke i flere lag)
- 3.Lad bladene tørre i ovnen i 15-20 min. til de let gyldne og tørre. Smag dig frem!
- 4.Drys bladene med rigelig salt og lad dem køle ned.
Tip!
Bruger du rodfrugter i stedet for så skær dem i meget tynde skiver og giv dem ca. 30-45 minutter i ovnen. Hvis de bliver for brune skrues ned til 100 grader.
Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør og #få ingredienser