Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
1 l. | små grønkålsblade, rensede og tørrede |
1 spsk. | olivenolie eller sesamolie |
- | lidt karry, hvidløgspulver, tandoori eller en skefuld teriyaki sauce |
1 tsk. | fint salt |
Bruger du rodfrugter i stedet for så skær dem i meget tynde skiver og giv dem ca. 30-45 minutter i ovnen. Hvis de bliver for brune skrues ned til 100 grader.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10