Grillede asparges med radisesalsa og cremefraiche
- 4 Personer
Ingredienser
18 stk. | asparges |
1 bundt | radiser i tynde skiver |
2 stk. | forårsløg i tynde skiver |
1 stk. | frisk chili hakket |
1 spsk. | korianderblade |
1 spsk. | friskhakkede mynteblade |
1 stk. | lime (saften) |
2 dl. | cremefraiche 38 % |
lidt | salt og sort peber |
lidt | olivenolie |
Sådan gør du
-
1Bræk enderne af aspargesene og gril dem uden fedtstof, til de er møre, men stadig har bid. Vend med 2 spsk. olivenolie og lidt salt.
-
2Bland radise, forårsløg og chili efter smag med limesaft, 1 spsk. olivenolie + salt og peber.
-
3Pluk koriander og mynte, læg bladene i koldt vand i 5 min., dræn og dryp af.
-
4Fordel cremefraiche i bunden af et serveringsfad, anret asparges ovenpå og afslut med radisesalsa og krydderurter.