Frugtsalat med kokosdrys
DESSERT

Frugtsalat med kokosdrys

Kokos smager lidt af de varme lande og bliver endnu bedre, når du rister den på panden. 
  • 4 Personer

Ingredienser

600 g blandet frugt i bidder

Kokosdrys

1 dl. kokosmel (ca. 40 g)
1.5 spsk. sukker
tsk. stødt kardemomme (af 12 grønne kardemommekapsler)

Sådan gør du

  1. 1
    Kokosdrys: Kom kokosmel, sukker og kardemomme på en kold pande.
  2. 2
    Skru op til kraftig varme og rist blandingen under omrøring i 3-4 min. til kokosmelet er lysebrunt
  3. 3
    I skal være over det, for det går lige pludselig stærkt.
  4. 4
    Bland frugterne i portionsskåle og server kokosdrysset ved siden af, så I selv kan drysse på. Har I lyst, kan I supplere med græsk yoghurt 2% smagt til med vaniljesukker.

Tip!

Frugten kan f. eks. Blå og grønne vindruer, pærer og granatæblekerner eller Clementiner, mango og ananas eller Nektariner, hindbær, melon og ribs eller Jordbær, kiwi, banan og blåbær