Frugtsalat med kokosdrys
- 4 Personer
Ingredienser
600 g | blandet frugt i bidder |
Kokosdrys
1 dl. | kokosmel (ca. 40 g) |
1.5 spsk. | sukker |
tsk. | stødt kardemomme (af 12 grønne kardemommekapsler) |
Sådan gør du
-
1Kokosdrys: Kom kokosmel, sukker og kardemomme på en kold pande.
-
2Skru op til kraftig varme og rist blandingen under omrøring i 3-4 min. til kokosmelet er lysebrunt
-
3I skal være over det, for det går lige pludselig stærkt.
-
4Bland frugterne i portionsskåle og server kokosdrysset ved siden af, så I selv kan drysse på. Har I lyst, kan I supplere med græsk yoghurt 2% smagt til med vaniljesukker.
Tip!
Frugten kan f. eks. Blå og grønne vindruer, pærer og granatæblekerner eller Clementiner, mango og ananas eller Nektariner, hindbær, melon og ribs eller Jordbær, kiwi, banan og blåbær