Friske forårsruller med omelet og kinaradise
- 4 Personer
Ingredienser
2 tsk. | neutral olie |
4 stk. | æg M/L |
2 stk. | forårsløg Hakkede |
2 spsk. | Sorte sesamfrø |
100 g | slikært |
2 hoveder | hjertesalat Eller romainesalat |
0.5 stk. | kinaradise |
2 stk. | agurker |
16 stk. | rispapir |
1 potte | Friske koriander |
1 stk. | lime Til servering |
1 dl. | god mayonnaise God med chilimayo |
2 tsk. | chilipasta |
lidt | hvidløg |
lidt | Lidt salt og peber |
Sådan gør du
-
1Pisk æggene sammen i en skål, tilsæt lidt salt og peber. Varm olien på en pande over middel/høj varme. Steg forårsløgene i 1 minut.
-
2Hæld æggemassen på, drys med sesamfrø og skru lidt ned for varmen. Lad omeletten stege, indtil den netop har sat sig.
-
3Kom slikærterne i en skål, og hæld kogende vand over. Lad dem stå 1 minut, og hæld dem i en sigte.
-
4Skær grøntsagernetynde strimler. Fold og server sammen med chilimayo.