Flødeostekugle på saltstang
SNACKS OG TILBEHøR

Flødeostekugle på saltstang

Denne lækre pindemad er simpel, men utrolig velsmagende og ser delikat ud. Kombinationen af flødeost og saltstænger er genial.
  • 4 Personer

Ingredienser

30 g cashewnødder
15 g purløg
0.5 tsk. rørsukker
1 pakke bacon
200 g flødeost
- salt
- peber

- saltstang

Sådan gør du

  1. 1
    Hak nødderne. Gem en spsk. Skær purløg fint. Gem halvdelen.
  2. 2
    Bland nødder, purløg, sukker i flødeosten. Smag til med salt og peber.
  3. 3
    Steg bacon sprødt og hak det fint. Bland bacon med de gemte nødder og purløg og rul en tsk. ostefyld, så det bliver dækket af blandingen.
  4. 4
    Stik en halv saltstang ned i kuglen.