Fisk med peberfrugt-mojo og grillet majs
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | rød peberfrugt |
0.5 stk. | løg |
1 fed | hvidløg |
2 stk. | tomater |
4 spsk. | eddike |
5 spsk. | olivenolie |
2 spsk. | brødkrumme eller ½ skive brød uden skorpe i mindre stykker |
- | salt |
- | peber |
3 stk. | majskolber |
500 g | fisk ,f.eks. lyssej |
- | olivenolie |
lidt | smør |
1 bundt | dild |
1 stk. | citron ,skåret i både |
Sådan gør du
-
1Mojo: Skær peberfrugten i mindre tern. Pil det halve løg og skær det i små tern. Skær tomaterne i tern.
-
2Kom tomater, peberfrugt og løg i en minihakker eller blender. Tilsæt eddike, olivenolie, brød, salt og peber og blend det hele til en jævn masse.
-
3Gril majsene hele med blade på ca. 7-8 minutter – vend dem undervejs. Træk bladene af majsene og server dem med smør og salt.
-
4Skær fisken i 4-8 stykker. Opvarm en pande med olivenolie og lidt smør. Steg fiskestykkerne 2-3 minutter på hver side og krydr med salt og peber.
-
5Server stegt fisk med peberfrugt-mojo og top med dild. Server citron og grillede majs til. Suppler f.eks. med kogte kartofler, bulgur med krydderurter eller quinoa.