Croque monsieur med løg og koriander salat
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | stort løg |
1 spsk. | . salt |
2 tsk. | hvid balsamico |
1 tsk. | sukker |
- | en håndfuld frisk koriander |
5 spsk. | cremefraiche 18% |
2 spsk. | dijonsennep |
2 dl. | revet emmentaler |
- | salt og peber |
8 stk. | skiver lyst eller grahamsbrød |
- | smør 8 skiver let røget eller kogt skinke |
Sådan gør du
-
1Skær løget i tynde skiver, og kom i en skål.
-
2Drys salt over, og vend rundt. Lad stå i 15 minutter.
-
3Knus og kram løget, og skyl saltet grundigt fra.
-
4Vend løg med balsamico og sukker.
-
5Sæt ovnen på 225 grader.
-
6Rør cremefraiche med sennep i en skål.
-
7Vend osten heri og smag til med lidt salt og peber.
-
8Smør smør på den ene siden af alle skiver.
-
9Læg fire skiver brød med smørsiden nedad på en bradepande med bagepapir.
-
10Fordel osteblandingen på de fire skiver brød.
-
11Læg skinke herover og luk med resten af brødet.
-
12Denne gang skal brødet have smørsiden opad.
-
13Pres sandwichen sammen med en palet.
-
14Stil brødene i ovnen og bag dem godt gyldne og sprøde.
-
15Begynd at holde øje efter 10-12 minutter.
-
16Vend korianderblade med løg og kom salaten på de varme croque monsieur, og server.