Redaktionen anbefaler






1 stk. | sød kartoffel/sweet potato |
50 g | smør |
1 dl. | Mælk eller fløde |
100 g | god mørk chokolade, grofthakket |
2 stk. | æg |
150 g | brun farin |
stk. | vaniljestang, kornene af |
125 g | hvedemel |
1 tsk. | bagepulver |
2 spsk. | kakaopulver |
1 tsk. | stødt kanel |
1 tsk. | salt |
0.75 dl. | piskefløde |
1 spsk. | glukosesirup |
50 g | mørk chokolade |
25 g | mælkechokolade |
75 g | koldt smør, i tern |
Brug reven skal af ½ økologisk appelsin i stedet for stødt kanel – det giver en frisk orange smag. Undgå at servere smørcremen ved køleskabstemperatur, så mister den sin lette og luftige konsistens.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10