Blomkålsvafler med salat og tun
- 2 Personer
Ingredienser
500 g | blomkål Fintrevet |
100 g | parmesanost (32+) |
1 tsk. | tørret oregano |
2 stk | æg |
0.5 tsk. | sort peber |
2 tsk. | olivenolie |
2 spsk. | HUSK loppefrøskaller |
2 dåser | tun |
lidt | citronsaft |
Fyld
- | grøntsager Brug f.eks. kål, spirer, agurk, tomater, revet gulerod, champignon, babyspinat osv. |
Sådan gør du
-
1Riv blomkålen til blomkålsris på det fine rivejern i foodprocessoren. Hæld dem i en skål.
-
2Hæld kogende vand over blomkålsrisene, og lad dem trække i 1-2 min.
-
3Hæld blomkålsrisene over i en si, og dræn vandet fra.
-
4Hæld nu blomkålsrisene over i et rent viskestykke, og knug al væsken ud af dem. Fortsæt til de er helt tørre.
-
5Hæld de tørre blomkålsris i en skål, og bland dem med revet parmesan, oregano, HUSK og æg.
-
6Rør ingredienserne sammen til en fast dej.
-
7Varm vaffeljernet op, og smør det med olivenolie.
-
8Smør en portion dej ud på pladen, og bag den, til den er gennembagt.
-
9Snit grøntsagerne til fyldet.
-
10Læg grøntsager og tun oven på en vaffel, dryp med citron, og krydr med salt og peber.