Biksemad med søde kartofler server spejlæg og chili til
FROKOST

Biksemad med søde kartofler server spejlæg og chili til

Lidt sødere udgave af den gode, gamle biksemad. Derfor tilsætter vi en god chili, som kan balancere de bløde, søde kartofler.
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk. rødløg.
2 stk. porrer
- olie
300 g kogt eller stegt kylling eller en anden rest kød
6 stk. søde kartofler Kogt eller bagte
4 stk. æg
1 stk. mild rød chili
1 tsk. fint revet frisk ingefær

Sådan gør du

  1. 1
    Skær løg og porrer i mindre stykker, og steg dem bløde i olie.  
  2. 2
    Skær kød i tern, og svits det med.  
  3. 3
    Skær kartoflerne i tern, og lad dem blive gennemvarme på panden.  
  4. 4
    På en anden pande steger du æggene.   
  5. 5
    Server kartofler og æg samlet med et drys snittet chili. Salt og peber.