Bagte søde kartofler med sennepscreme
AFTENSMAD

Bagte søde kartofler med sennepscreme

Her har vi anrettet kartoflen som en lille ret i sig selv. Men den kan selvfølgelig også serveres som tilbehør, for eksempel til bagt laks med lime.
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. store søde kartofler
1.5 dl. Fed cremefraiche
1 spsk. grov sennep
- salt og peber
1 dl. Wasabi- eller chilinødder
- Krydderurt til pynt evt. ærteskud

Sådan gør du

  1. 1
    Prik hul i kartoflerne med en gaffel.
  2. 2
    Læg de fire kartofler på et stykke køkkenrulle.
  3. 3
    Bag dem ved fuld effekt i seks minutter. Vend om og giv dem seks minutter mere.
  4. 4
    Lad dem stå et par minutter og mærk, om de er færdige.
  5. 5
    Ellers giv dem et minut mere.
  6. 6
    Rør cremefraiche med sennep og smag til med salt og peber.
  7. 7
    Halver kartoflerne og top dem med creme, nødder og krydderurter/ærteskud.