Bagte pærer med rosmarin, hvid chokolade og cremefraiche
- 4 Personer
Ingredienser
3 stk. | sprøde pærer |
100 g | hvid chokolade, finthakket |
1 stilk | frisk rosmarin, finthakket |
150 g | cremefraiche 38% |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 195/180C varmluft. Skær 2½ pære i ca. 1 cm tykke skiver, og læg dem i et smurt ovnfast fad.
-
2Top pæreskiverne med ¾ af den hvide chokolade og rosmarin, og bag dem i ovnen i ca. 20 min., til de er møre og gyldne på toppen.
-
3Pisk imens cremefraichen til luftigt skum, og skær resten af pæren i meget tynde skiver, enten på et mandolinjern eller med en skarp kniv.
-
4Server de lune pæreskiver med en skefuld cremefraiche, friske pæreskiver og drys med hvid chokolade.
Tip!
Brug æble i stedet for pærer. Udelad cremefraiche, og server i stedet desserten med en kugle vaniljeis.