ANNONCE ANNONCE DESSERT Bagte pærer med rosmarin, hvid chokolade og cremefraiche Søde, bagte pærer med bagt hvid chokolade på toppen og aromatisk rosmarin. Luftig creme fraiche giver god balance til den søde frugt. 4 Personer Ingredienser 3 stk. sprøde pærer 100 g hvid chokolade, finthakket 1 stilk frisk rosmarin, finthakket 150 g cremefraiche 38% ANNONCE Sådan gør du 1 Tænd ovnen på 195/180C varmluft. Skær 2½ pære i ca. 1 cm tykke skiver, og læg dem i et smurt ovnfast fad. 2 Top pæreskiverne med ¾ af den hvide chokolade og rosmarin, og bag dem i ovnen i ca. 20 min., til de er møre og gyldne på toppen. 3 Pisk imens cremefraichen til luftigt skum, og skær resten af pæren i meget tynde skiver, enten på et mandolinjern eller med en skarp kniv. 4 Server de lune pæreskiver med en skefuld cremefraiche, friske pæreskiver og drys med hvid chokolade. PRINT Tip! Brug æble i stedet for pærer. Udelad cremefraiche, og server i stedet desserten med en kugle vaniljeis. ANNONCE ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter