Aztekerkakao

Denne varme drik minder om varm kakao, men er lavet på vand og mørk chokolade. Smagen er intens og krydret med chili og kanel. Vaniljeis på toppen gør drikken til en dessert og en overraskende smagsoplevelse.
Aztekerkakao
  • 4 Personer

Ingredienser

2 dl. vand
2 spsk. ahornsirup
- tørrede chiliflager, efter smag
tsk. stødt kanel
1 spsk. kakaopulver
50 g mørk chokolade (70 %), finthakket
l. vaniljeis

Sådan gør du

  1. 1.Bland alle ingredienser (på nær vaniljeis) i en gryde, og lun dem over middel varme.
  2. 2.Når chokoladen er smeltet, blendes blandingen igennem med en stavblender eller i en almindelig blender.
  3. 3.Hæld drikken i varme cocktailglas, og top med en kugle vaniljeis. Server straks.

Tip!

Drikken kan forberedes (pkt.1+2), sættes på køl og lunes ved servering, inden den igen blendes igennem før servering. Giv drikken et ekstra kick med 4-8 cl god, mørk rom.

Se, hvad vi ellers skriver om: #få ingredienser og #drikke