Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
- | 1/2 rødkål eller 1 spidskål |
2 spsk. | neutral olie |
- | Saften af 2 lime |
1 tsk. | rørsukker |
1 spsk. | sojasauce |
1 tsk. | fiskesauce (kan udelades) |
2 stk | forårsløg, finthakkede |
1 fed | hvidløg, finthakket |
1 stk. | rød chili, finthakket |
400 g | færdig pulled pork |
100 g | glasnudler |
1 stk. | mango i skiver |
100 g | ærtespirer eller andre typer spirer |
1 håndfuld | ristede cashewnødder eller sesamfrø, til drys |
Brug gerne en asiatisk inspireret rub til den pulled pork til denne salat. F.eks. bestående af fivespice, chiliflager, salt og sukker.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10