Andelår med grønne linser og fennikel

Server de nystegte andelår hele og husk mange servietter, eller skær kødet i skiver, som vi har gjort her.
Andelår med grønne linser og fennikel
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk andelår
2 fed hvidløg
- salt og peber
- olivenolie
3 dl. grønne Le Puy-linser
2 stk fennikel
1 stk. citron
- Aioli – hvidløgsmayonnaise

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2.Gnid andelårene med pillede fed hvidløg.
  3. 3.Krydr med salt og peber.
  4. 4.Læg dem i en mindre bradepande og dryp med lidt olivenolie. Steg dem i ovnen i 15 minutter.
  5. 5.Skru ned på 200 grader og steg videre i alt en time.
  6. 6.Tilbered linser efter anvisning på emballagen.
  7. 7.Skær fennikel i tynde både og kog dem møre i letsaltet vand.
  8. 8.Mærk efter 4-5 minutter, om de er møre.
  9. 9.Tag dem op.
  10. 10.Vend de afdryppede linser med noget af det afsmeltede andefedt og lidt citronsaft.
  11. 11.Server linser med and, fennikel og aioli.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser