Andelår med grønne linser og fennikel
HOVEDRET

Andelår med grønne linser og fennikel

Server de nystegte andelår hele og husk mange servietter, eller skær kødet i skiver, som vi har gjort her.
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. andelår
2 fed hvidløg
- salt og peber
- olivenolie
3 dl. grønne Le Puy-linser
2 stk. fennikel
1 stk. citron
- Aioli – hvidløgsmayonnaise

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2
    Gnid andelårene med pillede fed hvidløg.
  3. 3
    Krydr med salt og peber.
  4. 4
    Læg dem i en mindre bradepande og dryp med lidt olivenolie. Steg dem i ovnen i 15 minutter.
  5. 5
    Skru ned på 200 grader og steg videre i alt en time.
  6. 6
    Tilbered linser efter anvisning på emballagen.
  7. 7
    Skær fennikel i tynde både og kog dem møre i letsaltet vand.
  8. 8
    Mærk efter 4-5 minutter, om de er møre.
  9. 9
    Tag dem op.
  10. 10
    Vend de afdryppede linser med noget af det afsmeltede andefedt og lidt citronsaft.
  11. 11
    Server linser med and, fennikel og aioli.