Andelår med grønne linser og fennikel
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | andelår |
2 fed | hvidløg |
- | salt og peber |
- | olivenolie |
3 dl. | grønne Le Puy-linser |
2 stk. | fennikel |
1 stk. | citron |
- | Aioli – hvidløgsmayonnaise |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Gnid andelårene med pillede fed hvidløg.
-
3Krydr med salt og peber.
-
4Læg dem i en mindre bradepande og dryp med lidt olivenolie. Steg dem i ovnen i 15 minutter.
-
5Skru ned på 200 grader og steg videre i alt en time.
-
6Tilbered linser efter anvisning på emballagen.
-
7Skær fennikel i tynde både og kog dem møre i letsaltet vand.
-
8Mærk efter 4-5 minutter, om de er møre.
-
9Tag dem op.
-
10Vend de afdryppede linser med noget af det afsmeltede andefedt og lidt citronsaft.
-
11Server linser med and, fennikel og aioli.