Redaktionen anbefaler






1.5 tsk. | fennikelfrø |
2 stk. | nelliker , hele |
2 stk. | kardemommekapsler vi skal bruge frøene |
1.5 tsk. | stødt kanel |
1.5 spsk. | karry |
60 ml | olivenolie |
1.5 tsk. | sennepsfrø |
20 stk. | karryblade |
1 stk. | rødløg , halveret og i tynde skiver (160 g) |
10 g | ingefær , skrællet og fintrevet |
5 fed | hvidløg , knuste |
10 g | frisk koriander , stilkene finthakkede, gem bladene til anretningen |
150 g | cherrytomater eller datterinitomater |
2 tsk. | Sambal Oelek |
1 dåse | flåede, hakkede tomater (400g) |
100 ml | tamarindkoncentrat |
300 ml | vand |
15 g | muscovadosukker (lys) |
5 stk. | æg |
- | salt |
- | peber |
- | ris |
- | fladbrød eller dit yndlingsbrød. |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10