Tropisk frugt med kokoscreme
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | appelsin |
1 stk. | melon, i tern |
1 stk. | mango, i tern |
1 stk. | ananas, i tern |
2 stk. | passionsfrugter |
300 g | græsk yoghurt 10% |
1 dl. | kokosmælk |
- | Honning, efter smag |
4 spsk. | kokosflager, til drys |
- | Frisk mynte, til drys |
Sådan gør du
-
1Bland appelsin, melon, mango og ananas i en skål. Vend kødet fra passionfrugterne i.
-
2Rør den græske yoghurt sammen med kokosmælk, og smag til med honning.
-
3Fordel frugten i 4 skåle, og top med kokoscreme, ristede kokosflager og frisk mynte.
Tip!
Prøv med skyr i stedet for græsk yoghurt 10%. Eller brug frugt i sæson, prøv f.eks. friske jordbær og hindbær i juni og juli.