Nøddepaneret rødspætte med kartoffel og edamamesalat
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | flåede rødspætter |
- | salt og peber |
2 dl. | hvedemel |
1 stk. | æg store |
125 g | rå hakkede cashewnødder |
- | Olie og smør til stegning |
800 g | kogte kolde kartofler |
300 g | optøede kogte edamamebønner |
2 spsk. | vindruekerneolie |
1 spsk. | risvineddike |
1 tsk. | sukker |
- | En anelse revet hvidløg |
Sådan gør du
-
1Krydr fisken med salt og peber.
-
2Kom mel på en tallerken. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken.
-
3Vend fisken på begge sider i melet, og derpå i ægget.
-
4Kom nødder i resten af melet, og vend fisken heri.
-
5Steg fisken gylden i olie og smør på et par pander.
-
6Skær kartofler i mindre stykker, og vend dem i en skål med edamamebønner.
-
7Bland olie, eddike, sukker og hvidløg sammen i en kop, og vend det i skålen.
-
8Smag til med salt og peber.
-
9Server kartofler og bønner til fisken med et drys urter.