ANNONCE ANNONCE AFTENSMAD Majskolber med det hele Majskolber er sommermad, og de sprøde kolber skal helst serveres med rigeligt smør og salt. 4 Personer Ingredienser 4 stk. majskolber 75 g smør 100 g revet rød cheddarost 1 g glas salsa sauce ANNONCE Sådan gør du 1 Kog majskolberne i letsaltet vand i 3-5 minutter. 2 Server med en klat smør, ost og salsa. 3 Brug ikke bestik, men mange servietter. PRINT ANNONCE
Jul Julen 2025: Vi passer på julemaden, så den ikke bliver til madspild Gaven må gerne være brugt, juletræet må gerne være kunstigt, og julemaden må gerne være grønnere – i hvert fald om ti år. Coop Analyse har undersøgt julevanerne i 2025 og spurgt til fremtidens julemiddag
Jul Nu drikker 3 gange så mange danskere portvin Portvin smager, så englene synger, og december er da også måneden, hvor vi drikker allermest portvin. Men faktisk er salget af den søde portugisiske dessertvin i fremgang hele året
Jul 10 gamle juletraditioner, du kan (gen)indføre i din familie Vil du krydre julen med flere juletraditioner i år, eller skal du selv holde din første jul og har brug for inspiration? Her får du bud på 10 gamle juletraditioner, du kan indføre i din familie.
Jul Priserne er steget, men julens varer er heldigvis på tilbud Inflationen har kunnet mærkes på fødevarepriserne i 2025. Nu går vi julen i møde. En højtid, der har det med at sætte sine spor på pengepungen, og mange danskere ser nok bekymrede frem mod december. Men det er der ingen grund til, for så slemt bliver det faktisk ikke
Annoncørbetalt indhold Julekonkurrence 17. december: Vind gavekort til Air Greenland Mandler og julemad er temaet for dagens 3 spørgsmål, og du kan godt spidse hjernen, for du skal tænke lidt. Når du har alle 3 spørgsmål rigtige, kan du deltage i lodtrækningen om et gavekort til Air Greenland på 3000 kroner KONKURRENCE