Ris med melon og karrysmør
AFTENSMAD

Ris med melon og karrysmør

Prøv melon på en ny måde i denne spøjse og velsmagende risret. Perfekt som tilbehør til sommerens grillpølser på terrassen. 
  • 4 Personer

Ingredienser

3 dl. parboiled ris
25 g smør
2 tsk. karry
- salt og peber
3 dl. grønne ærter (friske, frost eller dåse)
2 stk. små meloner
1 bundt purløg

Sådan gør du

  1. 1
    Kog risen efter anvisning.
  2. 2
    Når risen er kogt færdig, rører du smør og karry i.
  3. 3
    Smag til med salt og peber, lad stå.
  4. 4
    Vend ærterne i risen.
  5. 5
    Skær melonerne lige over, og fjern kernerne.
  6. 6
    Tag melonkødet op med en mindre ske, så du får melon i små mundrette stykker.
  7. 7
    Vend den nu let afkølede ris med melon.
  8. 8
    Kom evt. risen tilbage i de tomme melonskåle.
  9. 9
    Klip purløg over, og server.