Hjemmelavet citronsild med æg
SNACKS OG TILBEHøR

Hjemmelavet citronsild med æg

Æg og sild går man aldrig galt i byen med. Ideel til påskebordet med en snaps. 
  • 4 Personer

Ingredienser

3 stk. fileter gammeldags modnede sild
10 stk. cm porre
dl. mayonnaise
1 dl. cremefraiche 18%
1 stk. økologisk citron
4 stk. æg hårdkogt
4 stk. skiver rugbrød

Sådan gør du

  1. 1
    Skær silden i mindre stykker og kom i en skål.
  2. 2
    Skær porren i skiver og vend med silden.
  3. 3
    Rør mayonnaise og cremefraiche sammen i en skål, og smag til med revet skal fra en halv citron og saft fra en halv citron.
  4. 4
    Vend med silden, og lad silden stå og trække i køleskab en time eller mere.
  5. 5
    Juster smagen igen med citronsaft.
  6. 6
    Server silden med æg og rugbrød.