I kan naturligvis også komme almindelige rå løg i sandwichene eller udelade
dem. Disse løg er dog behageligt milde, og så slipper I for heftig løgånde…
4 Personer
Ingredienser
4 stk.
røde peberfrugter
2 stk.
rødløg i tynde ringe (ca. 150 g)
4 tsk.
groft salt
l
vand
8 skiver
rugbrød
4 skiver
gul ost, max 30+
4 stk.
tørrede figner, skåret i strimler
l
skyllet feldsalat
ANNONCE
Sådan gør du
1
Bagetid for peberfrugter: Ca. 25 min. ved 200°
2
Læg peberfrugterne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen.
3
Tag peberfrugterne ud og kom dem i en plasticpose egnet til madvarer.
4
Luk posen tæt.
5
Lad peberfrugterne ligge i ca. 10 min., tag dem derefter ud og flå skindet af.
6
Skær peberfrugterne i hver fire strimler og rens dem for kerner.
7
Sprøde, milde løg: Kom imens løgringene i en skål og bland dem med salt.
8
Knug dem evt., så saltet trænger godt ind.
9
Lad løgene trække i ca. 15 min.
10
Skyl saltet af og hæld koldt vand på.
11
Lad løgene trække i yderligere ca. 15 min., hæld vandet fra og dup de sprøde milde løg tørre.
12
Rist evt. rugbrødet og læg det sammen om ost, peberfrugtstrimler, sprøde løg, figner og feldsalat.